Superheltmiddag og 4-årsbokutdeling

Velkommen til superheltmiddag for hele familien i Nenset kirke!

Tirsdag 22.september kl 16.30-18.00 er alle barnefamilier velkomne til superheltmiddag i Nenset kirke! Da skal vi spise middag sammen, leke, synge og få høre om en helt spesiell superhelt!

Dere 4-åringer har fått invitasjon til denne middagen tirsdag 22.september i tillegg til gudstjeneste med utdeling av 4-årsbok søndag 27.september og en 4-årsklubb med to samlinger (28.september og 12.oktober).

Ifht smittevern følger vi alle retningslinjer og legger til rette for at både arrangementer og matservering gjennomføres etter gjeldende retningslinjer.

Etter dere har meldt dere på (link under), vil dere en av de neste dagene få en sms med spørsmål om hvilken barnehage og avdeling superhelten evt går i, slik at vi kan sette barn som evt går i samme barnehage/avdeling rundt samme store bord. Vi har store lokaler som kan sørge for at alle holder god avstand.

Alle disse arrangementene er gratis.

PÅMELDING TIL SUPERHELTMIDDAG OG EVT UTDELING AV 4-ÅRSBOK O G 4-ÅRSKLUBB FINNER DERE HER - HÅPER VI SEES! smiley